Arrangementer på Børnenes og Beboernes Jord

Det er gratis at deltage i alle arrangementer på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet på Børnenes og Beboernes Jord.

Kommende arrangementer:

fredag d.30 oktober kl.15:00

Græskardag

Kom og skær et græskarhoved. Gratis græskar. Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
fredag d.27 november kl.15:00

Fredagsarrangement

Fredagsarrangementerne er for alle børn, og hvad der vil foregå, afhænger af vind og vejr, og hvad de frivillige finder på. Tit noget med bål ☺ Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
søndag d.13 december kl.15:00

Juletræsfest

Vi danser om juletræ og julemanden kigger forbi … Boder med æbleskiver, glögg, kakao og meget mere. Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord