Arrangementer på Børnenes og Beboernes Jord

Det er gratis at deltage i alle arrangementer på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet på Børnenes og Beboernes Jord.

Kommende arrangementer:

fredag d.24 april kl.14:00

Fredagsarrangement

Fredagsarrangementerne er for alle børn, og hvad der vil foregå, afhænger af vind og vejr, og hvad de frivillige finder på. Tit noget med bål ☺ Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. formand Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
lørdag d.30 maj kl.10:00

Loppemarked

Kom og gør et kup eller book en stand og sælg selv. En fantastisk dejlig lørdag for alle børn og voksne, og glade shoppere. Her er masser af guldkorn til yderst attraktive priser! Ca. 20 boder med alt fra tøj, Lego, spil, bøger, barnevogne, skøjter, småkager og meget andet godt. Børnenes Jord sælger som sædvanlig kaffe/the, pølser, saft og popkorn osv. Stadepladser sælges: 50 kr. voksenplads (bord) 25 kr. børneplads (bænk) Vi gør opmærksom på at man betaler leje af bænk/bord/plads uanset om man medbringer eget bord, eller har lejet via os. Borde er stillet op på forhånd, men fordeling af borde/bænke sker efter ”først til mølle” princippet. Der er ikke adgang for opstilling/kapring af borde før 09.00!! selve loppemarked åbner kl. 10.00 Betaling dækker opstilling af et bord/bænk hele dagen, og pengene går ubeskåret til de åbne aktiviteter på BBJ. Reservér plads hos Jytte på mail marjusamo@yahoo.dk Reservation er først gældende når man har modtaget et svar fra Jytte og har indbetalt beløbet for boden.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
fredag d.5 juni kl.12:00

Arbejdsdag

Kig forbi i løbet af eftermiddagen, hvor vi løser små og større praktiske opgaver på Jorden. Der er opgaver for både store og små hænder. Vi kan altid bruge (flere) frivillige på arbejdsdagen. Bare mød op eller kontakt evt. formand formand Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
lørdag d.4 juli kl.09:30

Børnenes Grundlovsdag

Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
tirsdag d.14 juli kl.12:00

Øgadernes sommerlejr på Endelave

Tilmelding foregår ved henvendelse til personalet eller en fra Brugerrådet på Børnenes og Beboernes Jord. Spørgsmål? Kontakt Peter fra Brugerrådet på peter@utiledulci.dk.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
fredag d.25 september kl.14:00

Æbledag

Vi presser æblejuice til alle. Tag gerne selv æbler med. Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
fredag d.30 oktober kl.15:00

Græskardag

Kom og skær et græskarhoved. Gratis græskar. Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
fredag d.27 november kl.15:00

Fredagsarrangement

Fredagsarrangementerne er for alle børn, og hvad der vil foregå, afhænger af vind og vejr, og hvad de frivillige finder på. Tit noget med bål ☺ Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord
søndag d.13 december kl.15:00

Juletræsfest

Vi danser om juletræ og julemanden kigger forbi … Boder med æbleskiver, glögg, kakao og meget mere. Det er gratis at deltage i arrangementerne på Børnenes og Beboernes Jord, og alle er velkomne. Arrangementerne planlægges og afvikles af frivillige fra Brugerrådet på i samarbejde med personalet. Vi kan altid bruge frivillige til afvikling af arrangementerne. Kontakt evt. Sine forud på sine.martini@gmail.com eller spørg dig for på dagen.
Sted: Børnenes og Beboernes Jord